29 Ocak 2015 Perşembe

Bir Kıza Nasıl Açılabilirim ?

Bir kıza nasıl açılabilirim ?

Bir kıza nasıl açılabilirim, ona sevdiğimi nasıl söylerim gibi konular hakkında yazılıp çizilen o kadar çok şey var ki, insan yapacağı şeyleri de karıştırıyor haliyle. Bir erkek olarak bu konuya son noktayı koymak üzere az şekerli bir Türk kahvesi eşliğinde elimde tabletim ve küllükte eriyip giden sigaram ile birlikte bir kıza nasıl açılabileceğiniz konusunda fikirlerimi erkeklerin anlayabileceği bir şekilde yazacağım. Konuya girmeden önce belirtmeliyim ki bu kadar zor bir durum değil. Neden mi ? Eğer karşı cinsinde senden hoşlanıyorsa büyük bir sacmalamasyon yapmazsan genel olarak olumlu cevap alacaksındır.
Erkekler


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar. Şimdi size bir web sitesinden bahsedeceğim. Gebze ve istanbul civarı için Temizlik hizmeti veren bu firma gayet uygun fiyat ile ev temizliği, ofis temizliği, dış cephe cam temizliği, merdiven temizliği, okul temizliği, hastane temizliği gibi birçok temizlik hizmeti sağlıyor. Biz kendilerinin verdiği hizmetten memnun kaldık ve incelemeniz için bu siteyi ekledik. FARKLI BİR SİTE YAPISINA SAHİP BU TEMİZLİK FİRMASI İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ





Seviyorsan git konuş bence


Pepsi diyor ya ''Seviyorsan git konuş bence''  bende katılıyorum. Ama bu kadar basit değil ki be Pepsi kardeş! Ya istemezse ? Ya çantayla Kadana vurursa ? Biliyorsun burası Türkiye, kızlarımızın tersi terstir :) ama sende Türk erkeğisin. Sevdiğin uğruna her şeyi yapabilirsin biliyorum. Bir erkeğe yakışabilecek en güzel ve olgun hareket konuşmak istediği kızın karşısına çıkıp duygularını efendiliğini bozmadan ifade etmektir. Emin olun bundan daha iyi, avantajlı bir durum yoktur. Al bayanı müsait bir zamanda karşına söyle ona hissettiklerini. Her zaman olumlu cevap alamaya bilirsin fakat, onurlu bir duruş ve davranış karşısında kişiliğinden bir şey kaybetmezsin. Bak bir örnek vereyim mi ? Kızları ayarlamak için   Hani böyle arabaya binip, son ses müzik açıp bayanların yanından geçen adamlar var ya pardon adam dedim ! O mahlukatların soyu bitmemiş olmaması canımı sıkan bir durumdur. Yalvarmak sa yalvarayım yapmayın artık. Ben bu kadar sinir oluyorsam, bayanlar ne haldedir kim bilir..

Seviyorsan git konuş bence


Utangaç mısın ?


Bu erkeklerde çok yaşanan bir durum. Bu sevindirici haber. Neden mi ? Hala astarını kaybetmemiş olan insanlar var demektir. Karşısına çıkınca konuşamayacağı mı düşünüyorsan sosyal ağları kullanmalı yada mektup yazmalısın. Sosyal medya genelde karşı tarafta olumsuz bir etki yaratıyor. Sebebi ise karşısına sosyal medyada çıkmış bir bayana yazıyormuş izlenimi verir ki bu hiç hoş olmaz. Mektup konusuna gelince, çok banel diyeceksin belki ama mektup kızlara farklı bir çekicilik veriyor. Sebebini sormayın lütfen bilmiyorum, kızlar işte.. Deyip geçiyoruz burayı. Ama mektup olumlu bir izlenim bırakıyor.

Beden dili


Beden dilini kullanabilir misin ?

Bir bayanın karşısına geçtiğinde, ilk defa o insanla diyalog kuracaksan ve hoşlanıyorsanız işin çok zor. Bu durumda izleyebileceğin iki kural var. Ama ilk kural bu kuramın tam tersidir. Sakin olmaktan başka bir çaren yok. Karşısında duruşunu bozmamalı, heyecan yapmamalısın. Heyecan yapmakla gevşemek arasındaki ince çizgiyi kaçırmaman senin açından çok önemli. Ayna karşısına geçip hazırlık yapmanda bir çözüm belki ama robot gibi ezberlediklerini konuşmak seni itici hale getirebilir. İkinci seçenek doğaçlama yapmak. Eğer kendini ifade etmekte zorluk çekmiyorsan beden dilinle konuşmalarını bir uyum içinde kullanabilirsen , dürüst olursan, o insanı kazanmamak için hic bir engel kalmaz ortada. Abisi varsa başka tabi o konuya bir şey diyemem :)




Bu günlük uzun olan bu konunun bir kısmını yazmak istedim. Devamı tabi ki gelecek. Tabi bu yazdıklarım hakkında katılmayanlar yada eklemek istedikleriniz varsa yorum yoluyla belirtebilirsiniz. Kısa süre içinde bayanların erkeklere açılması hakkında bir yazı yazmaya düşünüyorum. Araştırmalarım ve gözlemlerim devam ediyor, malum kız milleti deyince konu biraz geniş oluyor :)


Disqus Yorumları Yükle

2 yorum