6 Ocak 2015 Salı

Cezmi kalorifer Kimdir ?

Faacebook fenomeni Cezmi kalorifer Kimdir ?


Türkiye'de fenomen olarak bilinen insanların fenomen olma maceraları Facebook'ta başladığı aşikar. Kimisi fenomen olmak için başlar, kimisi eğlence amaçlı. Cezmi kalorifer ise 2. seçenekten yola çıkmıştır. Şu anda komik paylaşımlar alanında Cezmi kalorifer ile rakip olabilecek bir Facebook sayfası görememekle birlikte, yaklaşan sayfalar olsa bile her gün kaliteli içerikleri sevenleriyle buluşturan Cezmi kalorifer coğumuzun favorisi olmuş durumda. Hafta sonlarımızı yada boş zamanlarımızı internette dolaşırken güldüren, hatta kahkaha attıran paylaşımlarla karşımıza çıkan Cezmi kaloriferin çizgisini bozmadan paylaşım üretmeye devam etmesi Taktire şayan bir davranış.

Merhaba arkadaşlar. Şimdi size bir web sitesinden bahsedeceğim. Gebze ve istanbul civarı için Temizlik hizmeti veren bu firma gayet uygun fiyat ile ev temizliği, ofis temizliği, dış cephe cam temizliği, merdiven temizliği, okul temizliği, hastane temizliği gibi birçok temizlik hizmeti sağlıyor. Biz kendilerinin verdiği hizmetten memnun kaldık ve incelemeniz için bu siteyi ekledik. FARKLI BİR SİTE YAPISINA SAHİP BU TEMİZLİK FİRMASI İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ


KADINLARI ELDE ETMENİN 10 YOLU ADLI MAKALEMİZİ OKUMAK İÇİN buraya tıklayın


Cezmi kalorifer konuşanAdamlar
Her fenomen olan kişilerin Facebook ve Twitter sayfalarının belli bir izleyiciye ulaşmasını bekleyen ve amacına ulaştıktan sonra o sayfayı reklama boğan paylaşımlar bizi hayali karakterlerin sempatikliğini kaybetmelerini sağlıyorlar. Ama bu konuda istikrar ile sayfaları kapandığı halde yeniden ve pes etmeden yeni sayfalar ile yoluna devam eden Cezmi kaloriferin gecen hafta 1.2 milyonluk bir sayfası daha kapatıldı. Peki kim bu Cezmi kalorifer ? Sloganı ne anlama geliyor ? Bu paylaşım kaynağını  nereden buluyor ? gibi soruları araştırmalarım sonucu bir makaleye dökerek siz sayın okuyucularımla buluşturuyorum :)


Cezmi kalorifer kimdir ?


Cezmi kalorifer kendini tanıtmayı seviyor olacak ki kendi sitelerinden edindiğim çok kısa bilgileri derleyip toplayıp size aktarıyorum. Lakabı Ahmet abi gerçek adı ise Ahmet tombak olan bu fenomen abimiz İstanbul'da ikamet ediyormuş.


Nasıl fenomen oldu ?


Her şey kişisel profilinde yaptığı paylaşımların insanlar tarafından beğenilmesi, ve gün geçtikçe bu sayının artmasıyla büyük bir patlama yapan Cezmi kalorifer ile pastırma tadında sloganıyla ve Eğlencenin A.koyan site olarak çıktığı bu yolu küçük bir Facebook sayfası açarak devam ettiriyor. Ve her hafta bir sayfası kapatılmasına rağmen 1 milyonluk bir Facebook hayran sayfasına ulaşıyor.

Ne kadar sıklıkla internet kullanıyor.


Hemen her gün gelen paylaşımları eleyip , paylaşırken gününün bittiğini söylüyor. Sadece hafta sonları sahile gidip hava alan Cezmi ağabeyimiz yanında Notebook'unu götürmeyi ihmal etmiyormuş. Her daim aktif olan Cezmi ağabeyin hakkını da kullanıcıları ziyadesiyle veriyor.

Hangi sosyal medyaları kullanıyor ?


Sosyal medyaların hemen hepsinde olduğunu belirten Cezmi abi çoğuna alışamadığını , Twitter'a bile zorla giriyorum. Twitter kullanmayı sevmiyorum ama kullanıcılarım beni orada da görmek istiyor. Onları kıramam diyen Cezmi abimizin en çok sevdiği sosyal medya aracı ise Facebook daha sonra kişisel web sitesi, ve bloğunun geldiğini ifade ediyor.

Ne tür espriler paylaşır ?


Yurt dışı olsun yurt içi olsun en güncel esprileri pastırma tadında sıcak ve taze olarak önümüze koyan Cezmi kalorifer, gülmeye değer bulduğu her şeyi ziyaretçilerini bekletmeden Facebook hesabı başta olmak üzere web sitesine ve diğer sosyal mecralar yükler. Bu kadar paylaşımın kaynağı ise dünyanın her yerinde bulunan ziyaretçilerinin kayda değer buldukları paylaşımları Cezmi kalorifere iletmesidir.


Allah rahmet eylesin..


Evet kendini kısa bir süre içerisinde tüm Türkiye'ye sevdiren ağabeyimiz Cezmi kalorifer, vefat ettiği fakat İnternet siteleri, formlar, Facebook, twitter , blog, web site, İnstagram gibi bir çok sosyal paylaşım sitelerinde ''Cezmi kalorifer ile pastırma tadında'', '' Eğlencenin A. koyan'' adam olarak hep kalbimizde bir fenomen ve sevilen birisi olarak kalmaya devam edecek.


Cezmi kalorifer ile karikatür

Cezmi ağabeyimiz boş durmamış ve karikatür dünyasına da adını yazdırmış. Bazı karikatürlerde de imzası bulunan Cezmi kalorifere sponsor olmak isteyen değerli karikatür yazarları ve mizah anlayışı bol olan karikatürleri galeri halinde hazırladım sizler için. Umarım okurken gülersiniz.
Aşağıdaki karikatürlerin bazılarının Cezmi kaloriferin kendine özgü paylaşımları olurken, bazılarının  Cezmi kaloriferle ilgisi olmadığını ve güldürmeyi amaçladığımı belirtmek için eklediğimi belirtmek isterim.. iyi bloglar.





Disqus Yorumları Yükle

0 yorum