29 Aralık 2014 Pazartesi

Blogger'a Logo Eklemek

Blogger'a Logo Eklemek

Merhaba arkadaşlar yeni başlayan arkadaşlarımızın logo ekleme ile olan imtihanını bende yaşadım.
Çok basit bir işlem olmasına rağmen sizi deli edebilecek bazı uygulamalardan sadece bir tanesi Sadece 5 adımda hatasız bir şekilde uygulayacaksınız. Size daha acık ve yardımcı olabilecek şekilde logo eklemek için gerekli adımları  açıklamaya çalışacağım. Eğer takıldığınız yerler olursa yorum atarak sorununuzu yazabilirsiniz. En kısa sürede sizin sorunuzu yanıtlamaya çalışacağım.
Önce logo oluşturma işlemlerine başlayalım.

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar. Şimdi size bir web sitesinden bahsedeceğim. Bir site düşününki bildiğiniz tüm sitelerden hocalardan farklı bir ingilizce öğretme yöntemine sahip. Sıralı ingilizce öğrenmek için birebir. İngilizceye dair ne ararsanız bulabileceğiniz bu siteye girmek için BURAYA TIKLAYIN



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Blogger KonuşanAdamlar




1-) Logo oluşturmak


Bazı profesyonel insanlar photoshop kullanarak naçizane logolar ortaya çıkarıyor. Fakat sizin
photoshop kullanamadığınızı varsayarak basit ve kullanışlı bir siteye yönlendirerek bir kaç işlem sonrası logonuzu hazırlamaya başlayabilirsiniz.
http://tr.cooltext.com/ adresi kullanışlı ve basit bir logo oluşturma sitesidir.



2-) Logo tasarımı


    Siteye giriş yaptıktan sonra istediğiniz şekli beğenerek arka fontlarını ayarladıktan sonra

gölgelendirmeleri isteğinize göre yaptıktan sonra hazırladığınız logoyu Şeffaflık.GIF olarak bilgisayarınızın dosyalarına kaydedin.


 3-) Logoyu sitenize ekleyin

Artık logonuz bilgisayarınızda olduğuna göre sitenize girerek kontrol panelini acın. Tasarım-Yerleşim-Üst bilgi ye giriş yapın.

4-) Logoyu yükleme


Artık bilgisayarımızda bulunan logoyu çağırmak için üst bilgi yazan yere tıkladıktan sonra karşımıza gelen sayfada bulunan dosya seç ' e tıkladıktan sonra bilgisayarımıza kaydettiğimiz resmi panele çağırıyoruz. Aşağıda bulunan kutucuklardan hangisi siteniz için daha hoş görsellik oluşturacağına siz karar vereceğinizden istediğinizi seçebilirsiniz. Ama önerilen kutucuk 3. sırada bulunan Resimden sonra açıklama yerleştire tıklıyoruz.


5-) Son haline göz atın


Bütün işlemleri uyguladıysanız artık sitenizin yeni simgesine merhaba diyebilirsiniz
KonuşanAdamlar














Disqus Yorumları Yükle

1 yorum: