28 Ocak 2015 Çarşamba

14 Şubatta neler yapabiliriz ?

14 Şubatta neler yapabiliriz ?

Tamam biliyorum sevgiliniz yok, ki zaten benimde yok ama olanlara bir yararımız dokunun değil mi ? :) 14 şubat sevgililer günü yaklaşıyor. Herkes acaba ne yapabileceğim diye düşünürken google amcadan yardım almadan duramıyor. Bende kendimce size yardım edebilecek bir kaç fikir üstünde duracağım. Öncelikle beyler size yardımcı olarak bağlayabiliriz. :) Hee konuya başlamadan şunu da belirtmeliyim ki bence 14 şubat çok saçma. İnsan sadece 14 şubatta ilgilenmemesi sevdiği insanla, fakat ekonominin kalkınması adına geleneksel hale gelmiş 14 şubattan kurtuluş yok beyler. O halde benimde size yardım etmem gerekiyor.

Sevgililer günü




14 Şubatta Erkek olarak Neler yapabilirim ?


Bu bölümü erkekler için yazacağım. Genelde odunsu bir yapımız olduğu doğrudur. Ne almamız gerektiğini çoğu zaman bilemez, sağdan soldan yardım alırız. Buna son vermek için biraz düşündüm. Bayanlar zarif, ince, nayif, kırılgan insanlar oldukları için ufak sürprizler onları mutlu etmek için çok büyük bir fırsat. Ufak şeylerden kastım tek taş da olabilir :P beğenmeyeceklerini düşünmüyorum :) fakat biz daha maliyetsiz şeylere göz atalım. 14 Şubatı baş başa bir evde geçirecek bir erkek için öncelikli seçenek ince düşünmek. Zor ama bi zorlamak gerekiyor :) mesela mumlar. Bunlar senin en büyük silahın olacak. Balonlar ortama hoş bir görüntü katabilir. Maddiyattan çok emek verdiğiniz hediyeler bir bayanı daha çok etkiler. Notlar yazarak onu şaşırtabilirsiniz. Yada mum ışığında söylenecek sevgi sözleri size kusursuz bir 14 Şubat sağlayabilir. Sakın gülleri ihmal etmeyin, kadınlar çiçektir.
 Dışarda geçirecek erkekler için ise ilk tavsiyem falcılardan uzak durmanız :)) Ortalama bir 14 şubatta metrekare başına bir çiçekçi ve falcının düştüğünü var sayarsak, işin çok zor. Bunun önüne geçmek için canlı müzik ve bir yemek seni avantajlı konuma getirebilir. Dışarıdasın ve hediye alacaksın. İşte burada gösteriş ön plana çıkıyor. Ona geceleri sarılıp uyuyabileceği bir ayıcığa ne dersin ? Gösterişten kaçıyorsan ona ikinizde de bulunabilecek bir t-hişort almaya ne dersin ? Buluştuğunuz bir günde aynı t-hişortleri karşılıklı giymeniz... Kulağa hoş geliyor.
Sevgililer günü



14 Şubatta 
Bayan olarak ne yapabilirim ?

Senin işin biraz zor gözükse de çok basit. Bu sorunun cevabını okumadan önce erkekleri genel olarak tanıman, ne istediklerini bilmen gerekiyor. Bununla ilgi olarak Erkekler ne ister ? Adlı makalemi okuyarak genel anlamda aklında bir şeyler oluşabilir. Erkekler göründüğü gibidir. Hem bir organizasyon yapma derdinde yok. Bütün bunlar erkeğin sırtında zaten :) Erkek arkadaşına ilgi duyduğu şeyler alabilirsiniz. Mesela spora gidiyorsa bir eşofman takımı. Arabalar ile ilgileniyorsa maket arabalar. Futbolu seviyorsa, lisanslı bir forma. Resmi biriyse kol düğmeleri.. Bu kadar basit bir erkeği mutlu etmek. Zaten şöyle iki yazıyı kıyaslayıp bakıldığında biraz anlarsın zaten kimin işinin zor olduğunu :))

Erkeğe alınabilecek hediyeler

Sevgilim yok ne yapabilirim ?

Bu sorunun cevabına söylenecek fazla bir şey yok ama yine de vermek istediğim bir kaç tavsiye yok değil :) 14 şubatta çiftler sanki sana nispet yapıyormuş gibi gelebilir. Öyle değil ama sana öyle geliyor. Sana verebileceğim en güzel tavsiye o gün dışarıya çıkmaman olabilir :))
Evde yanlızlık



İlerleyen günlerde daha farklı neler alabileceğinize dair yazılar yazacağım beklemede kalın, dizinde aklınıza gelen güzel fikirlerinizi varsa yorum yoluyla paylaşmanız beni mutlu eder. İyi bloglar.
Konusanadamlar


Disqus Yorumları Yükle

2 yorum