6 Ocak 2015 Salı

Bu meteoroloji bizi kandırıyor hocam

Bu meteoroloji bizi kandırıyor hocam

Meteoroloji'nin Tükiye'de bir ilke imza atıp daha ortada bir kar tanesi bile yokken ülke genelini 2 gün tatil etmesi bütün gözleri Meteoroloji genel müdürlüğüne çevirdi. Dün akşam yapılı yazılı açıklamada Meteoroloji Genel müdürü Mustafa Hak yemez ''Bu sefer kar geliyor, sabah güne kar ile uyanacaksınız. Mağduriyete yol açmamak için herkese benden 2 gün kafa tatili dediği ortaya çıktı :)

Kar Geliyor KonuşanAdamlar
Günün ilk saatlerinde kar bekleyen Türkiye güne karsız uyanınca Meteoroloji genel müdürlüğüne twitterdan, twit yağdı. ''Hocam bu Meteoroloji bizi kandırıyor, Hani çayı demledim kar yok gibi ağır eleştirilere mağruz kalan Meteoroloji genel müdürlüğü öğle saatlerinde bir duyuru daha yapmak zorunda kaldı. Bizde Konuşan adamlar olarak kameralarımızı o röportaja çevirdik.


Topu balkanlara attı.
Beklenen Kar'ın gecikmesi üzerine mağdur olduklarını belirten Meteoroloji Genel müdürlüğü Başkanı Mustafa Hak yemez, Kar yağmadı ama teknik olarak hala şansımız var Gece 12 ye kadar süremiz var, bu sefer gelecek diyen Mustafa Hak yemez ,'' Balkanların kapılarının bilgimiz dahilinde olmadan bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından kapatıldığını söyleyerek, devletin kurumunu zor duruma düşürmekten yakalandıkları yerde göz altına alınacaklarını belirten Mustafa Hak yemez Sabırlı olun, Allah belamızı versin ki gelecek '' dedi.

Halkın Nabzını tuttuk

Yolda gördüğümüz halkın nabzını tutup yaşadığına kanaat getiren ekip arkadaşlarımız halka bazı sorular sordu.
-Efendim beklenen kar gelmedi, ne düşünüyorsunuz ?
+Valla ne diyeyim yetkili ağabeylerime  güveniyorum, olmadı yapay kar yağdırırlar.
-Peki Şuan kar yağsaydı yapacağınız ilk şey ne olurdu ?
+Kardan adam yapıp, Sevgilime ''Kardan adam olur, senden adam olmaz diye açıklamayla beraber resmini gönderirdim'' Şeklinde konuştu


Meteoroloji'ye Liselilerden tam destek

Sabah kalktıklarında yerde kar görmeyen liseliler dışarıda karı beklerken kameralarımıza bazı açıklamalarda bulundular. Açıklamayı yapan İstanbul Meteoroloji ocak başkanı Oğuzhan Doğan ''Meteoroloji'li ağabeyimizin  ellerinden öpüyoruz. Böyle başkanı 12 yıldır bekliyorduk.  Parti kursun oy verelim, hayallerimiz gerçek oldu bütün liseli arkadaşlarımız olarak çok teşekkür ediyoruz. Yeni yıl en çok bize yaradı. Güzel bir başlangıç oldu yeni yıl '' Şeklinde konuşan Oğuzhan Doğan ve arkadaşları Ellerinde Bim, A 101 poşetleriyle bekleyişlerine devam etti.

Beklenen kar geldi..

Balkanların kapısının açılmasından sonra bütün hızıyla İstanbul'a giren kar insanların üzerine Trafik vardı geciktik dercesine boşalırken, gözler yeniden Meteoroloji Genel müdürlüğüne çevirdi. Kameralar karşısına geçen Mustafa Hak yemez '' Bu hayatta hep bir duruşum olmuştur. Yağacak dedik inanmadınız bak ne oldu şimdi '' Diyerek hüzünlü bir şekilde basın toplantısını bitirdi.


İddaa bayileri Meteoroloji'ye akın etti..

Tahminlerinde doğru olduğunu kanıtlayan Meteoroloji halkın sevilen kurumu olurken, iddaa severler meteoroloji genel müdürlüğü Kapısında uzun kuyruklar oluştururken 'Kar gelecek dedi geldi ''Hafta sonu oynanacak olan Real Madrid VS Barcelona derbisi hakkında tahmin yapmalarını istiyoruz '' Dedi. Bu konu hakkında sessiz kalan meteoroloji sessizliğini bozacak mı ?


Bu makalede kişiler tamamen hayal ürünü olup, Gündem'e dair haberlerin mizah anlayışına dökerek, insanlarımıza haberden zevk olarak okumasını sağlamak amaçlı ''Konuşan adamlar'' tarafından yazılmıştır. iyi bloglar :))


Haberlerden geri kalmamk için Konuşan Adamlar Facebook sayfasını takip edin..
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum