16 Nisan 2016 Cumartesi

Bir Erkeği Kazanmanın Yolları


Bugüne kadar yüzlerce kez esprisi yapılan, kitabı basılan, ve asla anlayamayacağımız kadınların aksine erkekleri anlamak onların duygularını tercüme etmek pek zor değildir. Bu zamana kadar hep erkekler kadınları anlamaya çalıştı,sanki bir tek kadınların duygusu varmış izlenimi verildi toplumumuzda. Ama unutmamak gerek ki erkeklerinde duyguları, anlaşılmaya ihtiyaçları var ve bu son dönemde pek fazla öne çıkmış durumda. Google'ın son 2 yıldaki arama istatistiklerinde erkeklerin duygularını anlamanın yolları, erkekler ne ister,erkekler nasıl mutlu olur gibi sorular 8 milyon yukarı çıkarak büyük bir ilgi uyandırmıştır. Artık erkeklerde merak ediliyor onlarında mutlu etmenin bir takım yolları aranıyor. Bu bizim açımızdan sevindirici haber. Hadi biraz da erkekleri nasıl mutlu edebileceğimize bakalım.

Merhaba arkadaşlar. Şimdi size bir web sitesinden bahsedeceğim. Gebze ve istanbul civarı için Temizlik hizmeti veren bu firma gayet uygun fiyat ile ev temizliği, ofis temizliği, dış cephe cam temizliği, merdiven temizliği, okul temizliği, hastane temizliği gibi birçok temizlik hizmeti sağlıyor. Biz kendilerinin verdiği hizmetten memnun kaldık ve incelemeniz için bu siteyi ekledik. FARKLI BİR SİTE YAPISINA SAHİP BU TEMİZLİK FİRMASI İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ

  • Bir erkeğin güvenini kazanın
  • Erkeğin ruhunu okşayın
  • Onlar ile mutlu olduğu anları paylaşın
  • Erkekleri dokunarak sevin


Erkeği kazanmanın yolları

  1. Bir erkeğin güvenini kazanın

Bu ilk aşamamız ve en önemlisi. Yani temeli sağlam atmak için ilk yapmamız gereken şey. Bu sadece erkekler için geçerli olmasa da konumuz erkekler olduğu için söylüyorum. Bir erkek alışılmışın dışında bir şeyler bekler partnerinden. Onu heyecanlandıracak türden şeyler yapabilmeli bir kadın. Artık erkekleri elde etmek için rujun kırmızılığını biraz daha baskınlaştırmak  yada eteğin boyunu biraz daha kısaltmak yetmiyor. (Tabi ki bu tür yöntemler ile elde edilen erkekler var) Ona güven verecek hareketler yapabilirseniz erkeğin ilk kilidini açmış olursunuz. Genelde erkekler annelerine daha düşkün olurlar. Sebebi çoktur bunun fakat ilk sebepleri anne güvenidir, şevkatidir  Onlara yeri geldiğinde o şefkati verebilmelisiniz. Klişeleri terk etmelisiniz onun yanındayken onun egemenliği altına girin. (feminist hanımlar kızmasın)  bir erkeğin doğasında vardır kendini güçlü hissettiğinde mutlu olmak. Siz ona güven verin ki oda size o güveni versin. Kaçamak konuşmalardan, yalanlardan uzak durun çünkü yalan söylemek size bi şey kazandırmayacak. Bir örnek verecek olursak halının üzerindeki tozu halının altına atmanızı sağlayacak ama bir gün halıyı kaldırdığınızda o tozların hepsini gördüğünüzde bu sizinde onun da canını sıkacak

    2. Erkeğin ruhunu okşayın


Daha sonra erkeğin zaaflarını bulun. Tamam erkeğin doğası daha sertte olsa onlarda yanlarında şımaracak birini arar. Yada yanında ağlayabilecek birini. Bu arada erkekler ağlamazmış (Hassiktir!) Taştan yaratılmadı erkek.  Erkeğinde naif, zarif ve kırılgan anları vardır. Tıpkı kadınlar gibi bazen yalnız kalmaya ihtiyacı vardır. Bırakın yalnız kalsınlar kendilerine gelmeleri için bunu yapmanız gerekir. Bir erkeği en çok etkileyen kadınların ortak noktası, erkeğin zor zamanında yanında olmasıdır. Bir erkek düştüğünde yanında kimi görürse kalktığında ilk ona sarılır. Onu mutlu etmek için hediyelerde alabilirsiniz zaaf duyduğu şeylerin üzerine gidin ve maddi değeri yüksek olan hediyeler yerine daha çok emek verdiğinizi gösteren şeyleri ona hediye edin. Bir erkekten hoşlandığınız halde ona açılamıyorsanız duygularınızı ifade edemiyorsanız ona vereceğiniz emek verilmiş bir hediye ile kendinizi gayet net ifade eder onun ruhunu okşarsınız.

  3. Onlar ile mutlu olduğu anları paylaşın

Zor günlerinde yanında olmak kadar onun en sevdiği şeyleri yaparken yanında olmakta onu sevindirebilir. Bir maça gidecek ve tek başına gidecek diyelim. Bundan iyi bir fırsat yok bir yolunu bulun ve sizde o an orada olun mutluluğunu paylaşın yanında sıkılmayın gerekirse onunla birlikte küfür edin stres atın ama bunları yaparken özünüzü bozmayın kendiniz olun çünkü kadınların en büyük sorunu ona kendini sevdirmek isterken kendilerini unutmaları ve kendilerinden başkaları olmalarıdır. Erkek yürüyüş yapmayı seviyorsa ona eşlik edebilmek için biraz çaba sarf edin, kitap okumayı seviyorsa birlikte kitap okumayı tavsiye edin korkmayın siz adım atınca bi şey değişmiyor aksine verdiğiniz uğraş onları mutlu ediyor. Ama bunları yaparken sakın ama sakın onları sıkmayın. Bu araştırma bilimsel olarak ta kanıtlanmış ve tecrübeyle sabittir, bir erkeği sıkmayın erkeğin ürktüğü ve en hassas olduğu konu budur. Erkeğe, yaz günü boyunlu kazak giymiş insanın darlığını vermeyin onları serbest bırakın ama fazlada serbest kalmasın kayboluyorlar sonra :)

    4. Erkekleri dokunarak sevin

Bu, Erkeklerin sevdiği konulardan bir tanesidir. Onlara çizgiler koymayın bırakın size sarılmak istediğinde sarılsın,elini omzunuza atmak istediğinizde atsın. Ama her şey tadında güzel o yüzden bazı şeylerin tadı damağında kalması gerekir Ona sarılmak, koklamak ve fiziksel olarak yaklaşmak oksitosin hormanları salgılatmasını sağlar. Oksitosin hormonları partnerler arası bir bağ kurmakta önemli bir takım roller oynar. Sizde ona bu hormonu salgılatıp size bağlanmasını ve sizi istemesini sağlayın. Onu heyecanlandırın ama istediği şeyi vermeyin öpüşecek kadar yakınlaşın ama onu durdurun. Beline sarılın ama o sarılmak istediğinde kendinizi çekin. Erkekler dokunarak sevmeyi severler işte bu da onların zaaflarındandır. ama kendinizi imkansız yapmayın çünkü bir insan ulaşamayacağı şeylerin hayalini kurmaktan bir süre sonra vazgeçiyor ve ulaşabileceği hayaller kurmaya başlıyor.



Disqus Yorumları Yükle

0 yorum