26 Aralık 2014 Cuma

Kendini İspatlamanın tam zamanı

Başlamak için neyi bekliyorsun?


Huzur konuşanAdamlar

Başlamak için neyi bekliyorsun ?


Hayatta birçok kişi sürekli monoton ve tekrarlayan şeyleri yaşamaktan bıkmış durumda. Şöyle bir kalabalık caddede yürürken durun ve etrafınıza bakın. Bu kadar insan bir şeyler yapmak için uğraş içerisinde. Ben farklı olmalıyım demeliyiz kendi kendimize, daha başarılı olmak için ne yapmalıyım. 


 Öncelikle şu herkesten sakladığınız özgüveninizi ortaya çıkartın. Birilerinin sizin sırtınıza sürekli vurarak 'Sen başarabilirsin' demesine gerek yok kendi kendine bu alışkanlığı kazandırarak başarının ilk adımını atabilirsin.

 Şimdi başlayabiliriz öncelikle beden diline çok önem vermelisin. artık insanların dış görünümüne verilen önem iş hayatından özel hayata kadar her yerde ilk dikkat edilen konu haline geldi.

 El hareketlerin, mimiklerini, jestlerin vs. bunlar senin karşındaki kişi tarafından sürekli pozitif ve ya negatif etkileyeceğinin farkında olarak sürekli aklında bulundurmalısın. Çevreye karşı genellikle pozitif bakman senin insanlarla arandaki ilişkinin daha çabuk gelişmesine yardımcı olacaktır. Unutma ''Tebessüm bedavadır. Vereni Üzmez. Alanı mutlu eder''.

Kendinizi ispatlamak  için ilk adımda size başlamak için bir sebep verdiysem ikinci adım için
bu yazıyı tıklayarak takip edebilirsiniz.

İyi başlangıçlar.

Disqus Yorumları Yükle

2 yorum