7 Ocak 2015 Çarşamba

Aydın Halkı Meteorolojiye Kızgın

Aydın Halkı Meteorolojiye Kızgın

Bilindiği üzere, dün akşam yaptığımız  Bu meteoroloji bizi kandırıyor hocam haberinde de  belirttiğimiz gibi meteoroloji tüm yurda kar çağrısı yapmıştı. Bu illerin arasında Aydın'da

bulunuyordu. Meteoroloji genel müdürlüğünün resmi sitesinde
sunulan listede adı geçen Aydın ilinin yerli halkı bu haber ile birlikte kenti bayram yerine dönüştürdüler. Neden diye soracak olanlar için belirtmek isterim ki Aydın'a 45 yıldır yağmayan kar özlem duygusunu hat safha ya çıkartmış durumda. Haberin paylaşılması ile birlikte kentte silah sesleri duyulurken herkes üstüne düşeni yapmak için kolları sıvadı.

Aydın Büyük şehir Belediyesi çalışıyor.


''Çalışınca oluyor'' sloganı ile halka yoğun hizmet veren belediye 45 yıl sonra kar geleceği haberini duyunca depolarından kar küreme araçlarını çıkarttıklarını belirtirken, kar küreme araçlarının kar yağmadan önce gizli tutulması kararını almalarına rağmen, medyayı sarsan sızmaya engel olamadılar. Medyaya sızan bu fotoğraf Türkiye gündemine bomba gibi düştü.



Kar Küreme Aracı KonuşanAdamlar




Oto Lastik Firmalarının Yoğun Talebi


45 yıl aradan sonra kar yağacağı haberi, Oto Lastik firma devlerini harekete geçirdi. Bridgestone, Mıchelin, Good year gibi sektör devleri Aydın merkez ve taşralarına lastik bayiliği açmak için kolları sıvadığı haberleri duyulmaya başlandı. Öte yandan oto sanayi bölgesinde başlayan hareketlilik gün boyunca devam etti.


Kaza(nç)lı Günler dileriz..

Oto sanayi bölgesinde bulunan bir çok işletmenin, camlarına Kaza(nç)lı günler dileriz yazılı pankartları asmaları ne kadar hoşgörülü birer esnaf olduklarını gösterirken halktan olumlu tepki aldılar.. Bütün hazırlıklarını tamamlayan oto sanayi bölgesi müşterilerini beklemeye hazırlanmış gibi görünüyor.



Kaza KonuşanAdamlar
Beklenen karın gün boyunca gelmemesi halkı büyük bir umutsuzluk ile birlikte, öfkeye sürükledi. kentin bazı yerlerinde protesto gösterileri başlarken adının  Ayşe Dönmez (78)  olduğunu öğrendiğimiz teyze meteoroloji genel müdürlüğünün asılsız haber yaptığı iddaasıyla sinirlerine hakim olamayarak yoldan geçen araçların üzerine vazo yağdırdığını itiraf etti.  Apar topar nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ayşe dönmez yaş sınırına takıldığı için, ev hapsine ve 3800 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. Kentte tehlikeli gerginlik ve bekleyiş devam ederken yetkililerin bu konu üzerinde ilgilendikleri gözlemlendi.


Bu makaledeki şahıslar tamamen hayal ürünü olup, Gündem'e dair haberlerin mizah anlayışına dökerek, insanlarımıza haberden zevk olarak okumasını sağlamak amaçlı ''Konuşan adamlar'' tarafından yazılmıştır. iyi bloglar :))
Disqus Yorumları Yükle

3 yorum