22 Şubat 2015 Pazar

Kadınları Şımartmanın 10 yolu

Kadınları Şımartmanın 10 yolu


Kadınların zor cinsler olduklarını hatta çözülmesi bile zor insanlar oldukları konusunda hem fikiriz değil mi ? Bazen aldığımız bir hediyeyi beğenmezler bir süre sonra aynı hediyeyi aldığımızda mutluluktan havaya uçarlar. Durum böyle fakat kadınların hayır diyemeyeceği şeylerde vardır. Kadınlar şımarmak, ilgi görmek isterler. Yabancı filmlerde gelişen olayları izleyen kadınların beklentisi de ister istemez artıyor. Amerikan filmleri beklentileri yükselttikçe bizde etkileniyoruz. Eskiden mutlu eden hediyeler artık anlamsız bir hale geldi. Hal böyle olunca kadınları mutlu etmenin, yada kadınları şımartmanın yolları da değişti. Bende biraz araştırmadan sonra kadınlar hakkında hayır diyemeyecekleri verilere ulaştım.

Kadını şımartmanın yolları

1- Kahvaltı Günün en iyi öğünüdür.

Bu bir sağlık programı sözü gibi görünse de sevgili ile yapılacak bir kahvaltı onu mutlu eder. Yoğun bir iş haftasından sonra mutlu bir pazar için atağa getirilen ve içerisinde bir adet gül bulunan hiçbir kahvaltı tabağı geri çevrilemez ve olumsuz karşılanamaz.  Kahvaltı menüsü ; Bir Tutam aşk, biraz peynir, zeytin, bal, yumurta, patates, ve bir bardak çayın yanına kırmızı
bir gül. Artık güzel bir kahvaltı eşinizi bekliyor.

2- Yemek yapmayı biliyor musun ? 

Evde yemekleri eşiniz veya birlikte yapıyorsunuz. Bu günlük rutin işlerden bir tanesi. Neden onun evde olmadığı bir gün ona süpriz yaparak en sevdiği yemekleri yapmıyorsunuz. Biliyoruz onun kadar başarılı olamayacaksın belki de.. Ama o yemeğin lezzeti orada saklı kalıyor. Bunun için Google açarak onun en sevdiği yemek tarifini öğrenerek işe başlayabilirsiniz.

3- Sex için uygun zaman mı ?

Bir ilişkide cinsel konuda eşinizinde sizinle eşit olduğunu bilmelisiniz. Düzenli olarak girdiğiniz ilişkilerden farklı olarak özel bir ilişkiye hazırlanmaya ne dersin ? Doğaçlama gelişen bir cinsel birliktelik yerine planlanmış yatak odasında soğuktan titreyen mum ışığında ona kendini iyi hissettirecek  nazik dokunuşlar, güzel ufak iltifatlar arasında sevişmek diğer güne aşkınızı tazelemiş olarak başlamanın en güzel yollarından bir tanesidir.

4- Küçük notlar büyük izler bırakır

Sevgi notları sadece sevgililik döneminde olmaz. Yada flört eden liselilere özgü bir gelenek değildir. Erkek olarak daha sert bir görünüme ve kaba davranışlara sahip olsan bile içindeki romantizmi dışarı yansıtabilirsiniz. Yatağının ucuna, arabasının direksiyonuna, okuduğu kitapların arasında ufak notlar yazarak onun mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. İçinde kadını iyi hissettiren sözlerin olması kafidir.  Örnek 'Seni seviyorum'

5- Eşiniz Sizin çocuğunuzdur


Eşiniz sizin anneniz, babanız, kardeşiniz, dostunuz, çocuğunuz yani herşeyinizdir. Ona hastalandığı dönemde çocuk gibi bakın. Ceza verin yataktan kalkmasını yasaklayın. Kendi elleriniz ile çay, çorba yapın. İlaç saatlerini takip edin ve kendi eliniz ile ona ilaçlarınızı içirin. Bu hareket kadınları ilgiye maruz kaldığı hissi yaratacak ve size daha çok bağlanacaktır.


6- Ortak bir hobiye ne dersin ?


İkinizin de yada onun yaparken çok mutlu olduğu hobileri belirleyin. Onunla beraber sıkılmadan zevk alarak o hobinizi gerçekleştirin. Eğer sinemaya gitmeyi seviyorsa bir anda hadi sinemaya gidelim, yada yüzmeyi seviyorsa sıradan bir günde hadi havuza gidelim demek kadının mutlu olma yoluna adına atılan büyük adımlardan bir tanesidir. Onun hobisini gerçekleştirirken ne kadar mutlu olduğunu görmek sizi de mutlu edecek bu davranışınız karşılıksız kalmayacaktır.


7- İyi bir dinleyici olmayı öğrenin


Bir kadın konuşmaktan zevk aldığı konusunda doğru sonuçlar vardır. Onunla bir günün sonunda televizyon açmak yada kitap okumaktan önce eşinize günün nasıl geçtiğini sorun ve onu dinleyin. Onları dinlerken göz temansından sakın uzak durmayın. Onu büyük bir ilgiyle dinlemeniz onları mutlu eder ve şımartır. Aynı şeyi onun size yapacağından emin olabilirsiniz.

8-Onları güldürebilir misin ?

Onu mutlu eden hareketler de bulunun. Bilindiği gibi kadınlar kendini güldüren erkeklerden hoşlanır diye bir teori var. Gerçekliği onaylanmıştır. Boş zamanlarınızda ona fıkralar anlatın, espriler yapın, onunla birlikte yaşadığınız güzel, komik anları hatırlatıcı cümleler kullanın. Mutlu ilişki aşkın ve kadınların en sevdiği ilişki türüdür.

9-Onları başkalarının yanında da şımartabilirsiniz 

Bir yere gittiğinizde resmi olarak tanışma sahnesi yerine, tanıştırayım ''bu benim biricik sevgilim'' yada ''işte benim güzel eşim'' diyerek onu şımartın ve ona farklı olduğunu hissettirin. Aşırıya kaçmak olumsuz sonuçlara yol açabilir. Bu yüzden dozunu ayarlamaya dikkat edin biliyorsunuz bazı şeylerin azı yarar çoğu zarardır.

10- Birlikte seyahat edebilir misin ?


Bir hafta sonu yanınıza 2 günlük kıyafet ve kalabalıktan uzak bir yerde, denize sahili olan bir otel odasında aşk yaşamak için valizinizi alın ve onu uzaklara götürün. Sevdiği müzikleri açarak seyahat esnasında onun sıkılmamasını sağlayın. 2 günlük kaçamak sırasında yaşayabileceğiniz anlar hayatınız boyunca unutamayacağınız anılar olarak hafızanızın bir kenarında yer etsin.

Kadınları şımartmanın 10 yolu adlı makalemizde kadınlarla ilgili olan bölümü yayınladık. Kadınlara açılmanın yolları adlı makalemize BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ. İyi bloglar

Kadınların mutlu etmenin yolları



Disqus Yorumları Yükle

0 yorum