8 Ocak 2015 Perşembe

Dubsmash'den şok açıklamalar!

Dubsmash'den şok açıklamalar!

2015 yılının yeni Trend uygulaması ''Dubsmash.com'' piyasaya çıktığı andan itibaren büyük bir hızla dünyayı sararken ülkemiz de bundan nasibini almaya başladı. Artık Facebook, İnstagram,Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde binlerce seslendirmeyle yapılan espriler şimdiden tepkilere yol açmaya başladı.


Dubsmash nedir ?

Dubsmash konusanAdamlar
Dubsmash resmi sitesinde kullanma kılavuzu olan program için şu şekilde bir yazı belirtilmiş ''Dubsmash  ücretsiz kullanabileceğiniz bir dublaj uygulamasıdır. Amerika destekli Android ve İOS uygulamasıdır.
Telefon veya tablete kurulan program size öncelikle dil seçeneğini soruyor. Dili seçtikten sonra o ülkeye ait seslendirmesini yapacağınız klasörler geliyor. Bunlara tıklayarak beğendiğiniz bir konuşmayı seçip bastığınız zaman karşınıza başlat düğmesi geliyor. Başlat dediğiniz anda kayıt başlıyor ve ağzınızı oynatmanız ve mimiklerinizi o seslendirmeye göre yapmanız yeterli oluyor'' Dedikten sonra Allah'ını seviyorsan uygulamayı yanlış tanıtma , adam gibi kullan, beceremiyorsan yapma gibi önerilerde tarafımızca gözlenmiş durumda.


Sosyal medya paylaşımı mümkün

Dubsmash kullanım sözleşmesinde yazan özelliklerine göre ;
  • Facebook
  • Twitter
  • İnstagram
  • Linkedin
gibi sosyal paylaşım desteği olduğunu açıklarken, tek tuş ile paylaşıma hazır hale gelen bir uygulamaya sahibiz. '' Her çektiğini paylaşmak zorunda değilsin, bende dubsmash yaptım diye hava atmana gerek yok''. Şeklinde maddelerinde bulunduğu ilginç bir kullanım kılavuzları var vesselam.

En çok seslendirilen 10 dublaj


İlk ay verilerine göre Türkiye'de en çok yapılan dublajları sıralayan Dubsmash genel müdürü ''Abetzi Nicola'' ne kadar saçma sapan dublaj varsa gidip onu Trend yapmışlar bu Türkleri anlamak bazen çok güç, çok farklı bir kafa yaşıyorlar'' şeklindeki açıklamasından sonra listeyi Konuşan adamlar ekibiyle paylaştı.

RAY RAY KASIM- Ma falimatiko fa fa
POLAT ALEMDAR - Ben tehtid etmem pişman ederim
ÇİÇEK ABBAS - Şakire çay yok

KADİR İNANIR- Deli kadir
RECEP İVEDİK - Çıkışta ağzını burnunu kıracağım
AZİZ YILDIRM - Pavalı köpekler
RECEP İVEDİK - Orama koma burama koma
ADNAN OKTAR - Dünya güzeli
BARIŞ MANÇO - Yaz dostum
ATARLI COCUK - Al kırdın kırdın

Dubsmash'den Ağır açıklamalar!

Açıklamalarına ''böyle listemi olur anasını satayım şuraya bak bir Balıkesir'in çılgın eşekleri yok listede o da olsa tam olurmuş liste, liste değil Survivor gönüllüler takımı sanki'' diyen Abetzi Nicola yok size uygulama  falan satıyorum bütün hisselerimi şeklinde açıklamasına devam etti. Son olarak neden bu kadar kızgın olduğunu açıklayan Abetzi Nicola '' Ya arkadaş o kadar kullanma kılavuzu, kullanım sözleşmesi koyduk ki önüne gelen kullanmasın , Vine muhabbetine dönmesin bilinçli insanlar kullansın diye yok, illa herkes bir şeyler çekecek'' dedi.



Dubsmash resmi sitesinden yayınlanan bu video durumun vahimliğini ortaya koyuyor sanırım.




Bu makalede adı geçen şahıslar  tamamen hayal ürünü olup, Gündem'e dair haberlerin mizah anlayışına dökerek, insanlarımıza haberden zevk olarak okumasını sağlamak amaçlı ''Konuşan adamlar'' tarafından yazılmıştır. iyi bloglar :))








Disqus Yorumları Yükle

0 yorum