9 Ocak 2015 Cuma

Yapa yapa bunu mu yaptınız ?

Meteorolojiden Yeni Açıklama

Bilindiği üzere son haftanın gündem konusu Meteoroloji ve okulların tatil olmasıydı. Meteoroloji  adlı başlığımızda gerekli konuları vermiştik. Karın gecikmesiyle tepkiler çığ gibi büyümüş, ve sonunda kar olarak ülkemize yağmıştı. Tartışmasız ki bu süreçte gösterilen tepkilerden en büyüğü meteoroloji genel müdürlüğüneydi. O kadar uğraş vermesine rağmen gündemi değiştiremeyen meteoroloji genel müdürlüğü dün akşam saatlerinde çalışanlar ile olağan üstü toplantı gerçekleştirdi.


Toplantı


Yapa yapa bunu mu yaptınız ?


İçeride üzerlerin de dönmüş hedef oklarını, okulların tatilinin neden bu kadar uzadığını, ve liselilerin durumunun ne olacağının konuşulduğunun yanı sıra ellerine geçen bir fotoğraf hakkında konuştuklarını belirten Muzaffer Gülüm şu açıklamalara yer verdi.
'' Biz gündemi değiştirmek için toplantıya girdik Fransa'da katliam, Gaziantep'te deprem oldu
Trabzon'da bombayı çekiçle patlatmaya çalışan vatandaş tespit edildi. Demek ki 2 saat daha içerde kalsak IŞİD Amerika'yı ele geçirecekti. Ama biz amacımızdan şaşmadık ve gündemi değiştirdik. Aynı zamanda Bütün Türk halkına soruyoruz, Elinizi vicdanınıza koyun o kadar beklediğiniz kardan yapa yapa bunu mu yaptınız ?

Kardan konuşanAdamlar

Bu makaledeki şahıslar tamamen hayal ürünü olup, Gündem'e dair haberlerin mizah anlayışına dökerek, insanlarımıza haberden zevk olarak okumasını sağlamak amaçlı ''Konuşan adamlar'' tarafından yazılmıştır. iyi bloglar.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum